Ingevuld: Aan de slag als Administratief Medewerker bij Sloof!

Terschuur
Ik heb interesse

Wat kun je van ons verwachten?

 • Wij bieden je een leuke functie waarin je de kans hebt om verder te bouwen aan jezelf en het professionele team van Sloof Elektrotechniek.
 • Wij vinden goed werkgeverschap belangrijk
 • We volgen de richtlijnen van de CAO Metaal en Techniek.
 • Interne ontwikkelmogelijkheden door het volgen van cursussen gefinancierd door Sloof.
 • Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Ons verlanglijstje

 • Je vindt het leuk om in de elektrotechniek te werken en hebt een hands on mentaliteit. Je houdt van een dynamische werkomgeving, bent accuraat en hebt gevoel met cijfers. Collegialiteit vinden wij ook erg belangrijk.
 • MBO 4 werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring als administratief medewerker
 • Kennis van Office pakketten
 • Interesse in Elektrotechniek.
 • 16-24 uur

Sloof Elektrotechniek, dat zijn wij: de partner voor aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. Vanuit Terschuur geven wij als sinds 1993, professioneel advies aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast elektrotechniek richten wij ons ook op veiligheid en data. We zijn betrokken van ontwerp tot oplevering, of het nu om complete elektrotechnische inrichtingen, een groepenkast, zonnepanelen of verlichting gaat; wij zijn er voor onze klant en passen direct de nieuwste ontwikkelingen toe.

Onder onze kleine club aan hechte collega’s heerst een echte familiesfeer. Dat wordt gekenmerkt door een luisterend oor, korte lijnen en voor elkaar klaarstaan (ook buiten werktijd). Collega’s krijgen verantwoordelijk en vrijheid om hun werk zo goed mogelijk te doen. Naast hard werken doen we graag leuke dingen met collega’s en soms met aanhang erbij. Denk aan bowlen, solex rijden, karten of een formule 1 simulator!

Ik heb interesse

Wat kan je van ons verwachten?

Onder onze kleine club aan hechte collega’s heerst een echte familiesfeer. Dat wordt gekenmerkt door een luisterend oor, korte lijnen en voor elkaar klaarstaan. Collega’s krijgen verantwoordelijkheid en vrijheid om hun werk zo goed mogelijk te doen. Naast hard werken doen we graag leuke dingen met collega’s en soms met aanhang erbij. Denk aan bowlen, solex rijden, karten of een formule 1 simulator!

Meer weten of direct reageren?

Als administratief medewerker ben jij een echte gestructureerde aanpakker die het leuk vindt om nieuwe dingen te leren.  Je verdiept je graag in diverse administratieve processen en ondersteunt de bedrijfsleider. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op kantoor goed geregeld is. Met jou erbij wordt de telefoon altijd aangenomen, het bezoek vriendelijk ontvangen en is de administratie goed in orde. Kortom, een uitdagende allround functie.