Een veelzijdige baan als Elektromonteur bij een bedrijf dat aanvoelt als familie

  • Terschuur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2000,- en € 3500,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal en Techniek en op basis van jouw werkervaring
  • Een goede reiskosten- en pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen, 13 Atv-dagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Interne doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden door het volgen van cursussen gefinancierd door Sloof
  • Een veelzijdige baan bij een bedrijf waar men elkaar helpt en voor elkaar klaarstaat
  • Vrijdagmiddagborrels, een BBQ met de bouwvak, een kerstborrel en tussentijds leuke bedrijfsuitjes!

Ons verlanglijstje

  • Minimaal een afgeronde mbo-3 opleiding elektrotechniek
  • Relevante werkervaring zien we graag terug op jouw CV;
  • Jij bent collegiaal, gedreven en zeer goed in het oppakken van klantcontact.

Sloof Elektrotechniek, dat zijn wij: de partner voor aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. Vanuit Terschuur geven wij als sinds 1993, professioneel advies aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast elektrotechniek richten wij ons ook op veiligheid en data. We zijn betrokken van ontwerp tot oplevering, of het nu om complete elektrotechnische inrichtingen, een groepenkast, zonnepanelen of verlichting gaat; wij zijn er voor onze klant en passen direct de nieuwste ontwikkelingen toe.

Onder onze kleine club aan hechte collega’s heerst een echte familiesfeer. Dat wordt gekenmerkt door een luisterend oor, korte lijnen en voor elkaar klaarstaan (ook buiten werktijd). Collega’s krijgen verantwoordelijk en vrijheid om hun werk zo goed mogelijk te doen. Naast hard werken doen we graag leuke dingen met collega’s en soms met aanhang erbij. Denk aan bowlen, solex rijden, karten of een formule 1 simulator!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

06.00
Een nieuwe werkweek staat klaar! Je start de maandag met een bak koffie op de zaak samen met je collega’s. De wedstrijd van Verstappen wordt met het team geëvalueerd en de gebeurtenissen van het weekend worden gedeeld. Gezellig!
06.30
Helaas is het niet mogelijk de hele dag koffie te drinken en te kletsen. Op naar de bouw! Je laadt de bus met wat benodigdheden en rijdt naar de klus in Nunspeet samen met je collega. Het betreft een nieuw appartementencomplex dat binnenkort opgeleverd wordt.
07.00
Jullie starten met het uitladen van de bus en beginnen aan de beveiligingsinstallatie. Het zijn behoorlijk wat appartementen dus je bent hier wel even bezig. Je begint met het trekken van de kabels en je collega doet hetzelfde. Twee paar handen maken ligt werk!
09.30
Tijd voor een bak koffie.
09.45
Na de koffie start je met het aansluiten van de elektroden en het ophangen van de centrale, terwijl je collega verder gaat met kabels trekken. Je programmeert de centrale en gaat vervolgens aan de slag met het doormelden van de centrale naar de meldkamer.
12.00
De huismeester en de projectontwikkelaar van het complex zijn ook aanwezig. Zorgvuldig leg je uit hoe de centrale werkt, zodat ze er mee kunnen werken wanneer nodig. Uiteraard blijven jullie de partij voor storingen en onderhoud.
12.30
Lunchtijd! In het zonnetje eten jullie samen met een aantal onderaannemers de bammetjes. Het is een prachtig appartementencomplex geworden. Wat werk je toch op een mooie plek!
13.00
Na de lunch ga je aan de slag met het installeren van de rookmelders. Deze moeten worden aangesloten op de netstroom om vervolgens aan alle andere rookmelders te koppelen. Ook dit is een hele klus voor meerdere appartementen. Gelukkig zijn jullie met z’n tweeën.
14.45
Even een bak koffie. Je collega gaat vervolgens verder met het testen van de rookmelders. Ook controleert hij of de melding uitkomt bij de brandweer. Jij helpt ondertussen een onderaannemer die per ongeluk door een kabel van een lamp heeft geboord. Jij vervangt de kabel zodat de verlichting op de gangen weer naar behoren werkt!
15.45
De werkdag zit er weer op! Jullie ruimen de bus weer in en vertrekken naar de zaak. Daar laden jullie de bus uit. Morgen gaan jullie verder op de klus in Nunspeet om zonnepanelen te leggen, dus leg je al het gereedschap en materiaal alvast klaar

Tijd voor een bakkie

Sloof Elektrotechniek wordt gevormd door een kleine club aan jonge en gedreven collega’s, met dezelfde mentaliteit: hard werken en voor elkaar klaar staan. Het voelt als familie! Een vacaturetekst alleen is onvoldoende om de unieke werksfeer van Sloof toe te lichten. Daarom nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek zodat jij het zelf kan ervaren. Ben jij de elektromonteur waar wij naar op zoek zijn? Laat het ons weten via het onderstaande formulier, WhatsApp of een telefoontje.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Alfred van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Alfred een WhatsApp op 06 53 88 46 88 of mail naar alfred@sloof.nl.