Leer de kneepjes van het vak als Hulpelektromonteur

  • Terschuur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 1300,- en € 2000,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal en Techniek en op basis van jouw werkervaring
  • Een goede reiskosten- en pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen, 13 Atv-dagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Sloof financiert relevant cursussen voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • De kans om als hulpmonteur meer kennis te vergaren over de elektrotechnische branche
  • Leuke bedrijfsuitjes, vrijdagmiddagborrels, een BBQ met de bouwvak en een borrel met kerst!

Ons verlanglijstje

  • Jij hebt een afgeronde mbo-2 opleiding elektrotechniek of volgt deze op dit moment (BBL)
  • Gemotiveerd, flexibel en gedreven: dat ben jij!

Sloof Elektrotechniek, dat zijn wij: de partner voor aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. Vanuit Terschuur geven wij als sinds 1993, professioneel advies aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast elektrotechniek richten wij ons ook op veiligheid en data. We zijn betrokken van ontwerp tot oplevering, of het nu om complete elektrotechnische inrichtingen, een groepenkast, zonnepanelen of verlichting gaat; wij zijn er voor onze klant en passen direct de nieuwste ontwikkelingen toe.

Onder onze kleine club aan hechte collega’s heerst een echte familiesfeer. Dat wordt gekenmerkt door een luisterend oor, korte lijnen en voor elkaar klaarstaan (ook buiten werktijd). Collega’s krijgen verantwoordelijk en vrijheid om hun werk zo goed mogelijk te doen. Naast hard werken doen we graag leuke dingen met collega’s en soms met aanhang erbij. Denk aan bowlen, solex rijden, karten of een formule 1 simulator!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

06.00
Op de zaak aangekomen drink je in de kantine een kop koffie voordat je met de elektromonteur de bus in stapt naar Nunspeet. Gister hebben jullie daar samen de beveiligingsinstallaties en rookmelders geïnstalleerd. Het betreft een appartementencomplex.
07.00
Aangekomen op de bouw start je met het trekken van de kabels voor de verlichting van de algemene ruimtes en de gangen. De elektromonteur kijkt mee of het je goed afgaat en wanneer je tegen iets aanloopt, vraag je hem om hulp.
09.30
Je bent nog lerende maar met een ervaren elektromonteur aan je zijde leer je het vak relatief snel. Daar ben je blij mee! Maar nu is het eerst tijd voor een bak koffie, ondertussen kletsen jullie over het weekend wat net achter de rug ligt.
09.45
Tijd om verder te gaan. Samen met de elektromonteur sluit je de verlichting aan. Hij laat stap voor stap zien hoe dit in zijn werk gaat en laat jou ook wat installatiewerkzaamheden verrichten. Tof dat je bij zo’n groot project betrokken bent!
12.00
Vlak voor de lunch neemt de elektromonteur de klant mee in de aanleg van de verlichting. Zodat zij precies weten hoe de kabels lopen en waar het bedieningspaneel zich bevindt. Jij luistert zorgvuldig mee zodat je dit in de toekomst zelf kunt.
12.30
Lunchtijd! Er zit een supermarkt op de hoek van de straat, daar loop je even heen om lekkere broodjes te halen en beleg. Vervolgens eten jullie samen in het zonnetje de lunch.
13.00
De lunch zit erop. Jullie gaan aan de slag met het leggen van zonnepanelen op het dak van het appartementencomplex. De eerste klus is het plaatsen van de beugels, dit heb je eerder gedaan dus dit gaat je gemakkelijk af.
14.30
Alle beugels zijn bevestigd. Eerst een bak verse koffie voordat je begint met het leggen van de panelen. Ook dit is geen kleine klus, want het zijn behoorlijk wat panelen! Gelukkig maken twee paar handen licht werk.
15.30
Het werk zit erop voor vandaag! De panelen zijn bevestigd. Morgen kunnen jullie aan de slag met het bekabelen, het aanmaken van een extra groep en het omvormen van strengen voor de aansluiting op het net. Je hebt er zin in want dat heb je nog niet eerder gedaan!
15.45
Nu eerst opruimen en terug naar de zaak. Daar aangekomen laad je de bus voor de volgende dag en spring je op de fiets naar huis. Morgen beloofd een interessante dag te worden.

Tijd voor een bakkie

Als hulpelektromonteur krijg jij bij Sloof Elektrotechniek de kans om op de werkvloer alle kennis over elektrotechniek op te doen. Ervaren monteurs staan klaar om jou de kneepjes van het vak bij te brengen. En dat niet alleen, naast ontwikkelingsmogelijkheden kom jij terecht in een klein team waar je wordt gezien. We staan voor elkaar klaar en doen leuke dingen. Het beste van twee werelden wat ons betreft; leren en plezier! Neem jij contact met ons op?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Alfred van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Alfred een WhatsApp op 06 53 88 46 88 of mail naar alfred@sloof.nl.