Een veelzijdige baan als Projectbureau Medewerker Elektrotechniek

  • Terschuur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een marktconform salaris volgens de CAO Metaal en Techniek en op basis van jouw werkervaring;
  • Een goede reiskosten- en pensioensregeling;
  • 25 vakantiedagen, 13 Atv-dagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris;
  • Interne doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden door het volgen van cursussen gefinancierd door Sloof;
  • Jouw baan is divers en flexibel doordat je zelf dagen kan inplannen;
  • Vrijdagmiddagborrels, een BBQ met de bouwvak, een kerstborrel en tussentijds leuke bedrijfsuitjes!

Ons verlanglijstje

  • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding richting techniek
  • Relevante werkervaring waardoor jij de baan snel eigen maakt
  • Tot slot ben je klantgericht, werk je secuur en durf je initiatief te nemen!

Sloof Elektrotechniek, dat zijn wij: de partner voor aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. Vanuit Terschuur geven wij als sinds 1993, professioneel advies aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast elektrotechniek richten wij ons ook op veiligheid en data. We zijn betrokken van ontwerp tot oplevering, of het nu om complete elektrotechnische inrichtingen, een groepenkast, zonnepanelen of verlichting gaat; wij zijn er voor onze klant en passen direct de nieuwste ontwikkelingen toe.

Onder onze kleine club aan hechte collega’s heerst een echte familiesfeer. Dat wordt gekenmerkt door een luisterend oor, korte lijnen en voor elkaar klaarstaan (ook buiten werktijd). Collega’s krijgen verantwoordelijk en vrijheid om hun werk zo goed mogelijk te doen. Naast hard werken doen we graag leuke dingen met collega’s en soms met aanhang erbij. Denk aan bowlen, solex rijden, karten of een formule 1 simulator!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

07.30
Gewapend met een bak koffie in de vuist, loop je het kantoor binnen. Uiteraard begroet je jouw collega’s en je start de computer. Eerst neem je de mail door, dan krijg je een goede indicatie van wat jou vandaag te doen staat.
08.00
Je start met de calculatie voor een nieuw project; de aanschaf en installatie van zonnepanelen bij een particuliere klant. Zorgvuldig maak je een begroting van de verwachte kosten.
09.30
Met een verse bak koffie, gebracht door jouw collega, loop je de huidige projecten langs. Je controleert of de projecten volgens planning lopen en of de kosten van de projecten niet overschreden worden.
11.00
De klant waarvoor je vanochtend een calculatie hebt opgesteld en verstuurd belt. Als eerste aanspreekpunt sta jij de klant te woord en beantwoord je alle vragen. Voor de zekerheid vraag je het één en ander na bij de bedrijfsleider.
12.00
Tijd voor de lunch!
12.30
Na de lunch begin jij met de voorbereidingen voor een groot project waar jullie alle elektrotechnische installaties plaatsen zoals de laadpalen, brand- en inbraakinstallaties. Jij stelt een planning op, je treft inkoopvoorbereidingen en informeert de klant.
16.00
Alle voorbereidingen zijn getroffen! Tussendoor heb je de bedrijfsleider om extra informatie gevraagd. Fijn die nauwe samenwerking! Nu voer je nog wat kleine dagelijkse werkzaamheden uit en zorg je ervoor dat de mailbox leeg is.
17.00
De dag zit erop! Morgen ga je mee met de bedrijfsleider naar een klant om de vorderingen van een lopend project door te nemen. Daar heb je zin in! Tof dat je langzaamaan steeds meer ervaring krijgt en mee kunt naar klanten. Nu op naar huis!

Als Medewerker Projectbureau ondersteun jij de bedrijfsleiding met verschillende uitdagingen en alle veelvoorkomende activiteiten. Zoals je hebt kunnen lezen betekent dit: projectcalculaties opstellen, planningen opstellen en inkopen doen. Omdat jij het eerste aanspreekpunt bent, ben jij de schakel tussen klanten en collega’s! Past deze baan als Medewerker Projectbureau binnen ons hechte en kleine familiebedrijf bij jou? Laat het ons weten!
Past deze baan bij jou? Dan komen we graag met je in contact!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Alfred van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Alfred een WhatsApp op 06 53 88 46 88 of mail naar alfred@sloof.nl.