Aan de slag als Werkvoorbereider!

  • Terschuur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2200,- en € 3500,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal en Techniek en op basis van jouw werkervaring
  • Een goede reiskosten- en pensioensregeling
  • 25 vakantiedagen, 13 Atv-dagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Interne doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden door het volgen van cursussen gefinancierd door Sloof
  • Jouw baan is divers en flexibel doordat je zelf dagen kan inplannen
  • Vrijdagmiddagborrels, een BBQ met de bouwvak, een kerstborrel en tussentijds leuke bedrijfsuitjes!

Ons verlanglijstje

  • Minimaal een afgeronde mbo-4 opleiding elektrotechniek
  • Bij voorkeur zien we relevante werkervaring terug op jouw CV
  • Jij bent gemotiveerd, flexibel en je durft initiatief te nemen!

Sloof Elektrotechniek, dat zijn wij: de partner voor aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties. Vanuit Terschuur geven wij als sinds 1993, professioneel advies aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast elektrotechniek richten wij ons ook op veiligheid en data. We zijn betrokken van ontwerp tot oplevering, of het nu om complete elektrotechnische inrichtingen, een groepenkast, zonnepanelen of verlichting gaat; wij zijn er voor onze klant en passen direct de nieuwste ontwikkelingen toe.

Onder onze kleine club aan hechte collega’s heerst een echte familiesfeer. Dat wordt gekenmerkt door een luisterend oor, korte lijnen en voor elkaar klaarstaan (ook buiten werktijd). Collega’s krijgen verantwoordelijk en vrijheid om hun werk zo goed mogelijk te doen. Naast hard werken doen we graag leuke dingen met collega’s en soms met aanhang erbij. Denk aan bowlen, solex rijden, karten of een formule 1 simulator!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

07.30
Een nieuwe dag staat voor de deur! Je begint met een verse bak koffie op de zaak en ondertussen start je de computer op. Ondertussen klets je wat met de collega’s op kantoor over het weekend wat achter de rug ligt.
07.45
Vervolgens duik je in een bestaand project. Het betreft een nieuwbouwproject in Wekerom, waar jullie alle huizen moeten voorzien van de complete elektrotechnische inrichting. Jij gaat aan de slag met het bestellen van de materialen bij de Technische Unie.
08.45
De bestellingen zijn geplaatst! Je pakt je takenlijst erbij en overlegt met de collega’s over de taken die je vandaag gaat oppakken. Je start met een belrondje langs opdrachtgevers en leveranciers om wat dingen af te tikken.
10.00
De telefoon gaat, het is een potentiële klant! Telefonisch maak je kennis met de klant en je luistert naar de behoefte van de klant. Je legt het één en ander uit over de dienstverlening van Sloof en stuurt volgens wat informatie per e-mail toe. Hoe zal dit aflopen?
10.30
Even de benen strekken. Je loopt naar de koffiezetautomaat om een bak koffie te halen, uiteraard neem je ook een bakkie mee voor Evert en Alfred. Voordat je verder gaat zet jij je bureau omhoog en werk je staand een veiligheidsplan uit.
12.00
Tijd voor de lunch. In de kantine eet je samen met je collega’s de bammetjes meegebracht van huis. Het is mooi weer! Dus jullie plakken er ook nog een wandeling aan vast.
13.00
Na de lunch spring je gelijk de auto in voor een werkbezoek in Nunspeet. Je kent de plannen alleen van papier en door middel van een bezoek krijg je meer gevoel bij het project wat je gaat uitwerken. Je maakt foto’s zodat je de plannen op kantoor verder kan uitwerken en je collega’s ook een beeld hebben.
15.00
Op de zaak aangekomen loop je direct naar het magazijn om de binnengekomen materialen te verwerken. Dan kunnen de jongens van de bouw het morgen weer meenemen!
15.30
Over de jongens van de bouw gesproken, ze druppelen langzaam binnen. Je vraagt hoe het op de bouw was en of je hen nog ergens mee kan helpen. Ze hebben nog wat materiaal nodig dus jij verdwijnt naar kantoor om deze te bestellen.
16.00
De bestellingen zijn geplaatst! Jij legt ondertussen de laatste hand aan het inplannen van een aantal onderhoudsafspraken aan installaties bij klanten.
16.30
Het is weer klaar voor vandaag! Je beantwoordt de laatste e-mails en sluit de computer weer af. Morgen weer een nieuwe dag. Je zegt je collega’s gedag en springt op de fiets naar huis.

Tijd voor een bakkie

De functie werkvoorbereider bij Sloof, is een baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Vrijheid omdat je zelf je dag indeelt en bepaald wanneer je welke werkzaamheden oppakt. Verantwoordelijkheid omdat jij de prioriteiten bepaald en zelfstandig de klussen voorbereid. Kortom, een uitdagende en afwisselende baan. En niet alleen de baan is tof, je komt ook nog eens te werken bij een gedreven, jong en hecht bedrijf. Past deze baan bij jou? Dan komen we graag met je in contact!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Alfred van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Alfred een WhatsApp op 06 53 88 46 88 of mail naar alfred@sloof.nl.